Mazzan sarja Sierra Räpellystä aloitti yhteistyön Completoksen kanssa!

Mazzan sarja Sierra Räpellystä aloitti yhteistyön Completoksen kanssa!

Meikäläinen on Matti Iloniemi, somessa tunnettu nimellä Mazza ja olen 18-vuotias nuori autoharrastajan alku Etelä-Pohjanmaalta! Olen tehnyt huumorintäyteisiä Youtube videoita jo 8 vuotta Mazza nimellä liittyen kaikenlaiseen moottoriurheiluun, korjailuun ja ajeluun, mutta nykyään enemmän pääasiassa autovideoita. Kyllä niitä muutama ihminen on katsomaankin tullut sillä Youtubessa on yli 45 tuhatta tilaajaa ja Instagramissa yli 21 tuhatta.

 


Talvella 2019-2020 teimme kaveriporukalla halvalla ja huumorilla ensimmäisen kunnon autoprojektin turbottaessamme -97 vuosimallin 1.3 litraisen Ford Ka:n. Teho haaveita ei ollut, vaan pääasia oli että näyttää hienolta ja pitää vähän turboääniä! 

 


Ennen sitä olen rakennellut jo ensimmäistä tieliikenneautoani Ford Sierra -92 pikkuhiljaa sarjassani Sierra Räpellystä, (1. tuotantokausi) mutta kori on senverran huono että 2020 kesällä ostin ensimmäisen vakituisen harrasteautoni Ford Sierra 2.0 OHC -89 ja samalla aloitin uuden tuotantokauden sarjassani, johon myös tuning osiin erikoistunut Completos on lähtenyt sponsoriksi! (2. tuotantokausi) Tämä tukee todella hyvin nuoren opiskelijan autoharrastamista! Tällä kaudella rakennan korin ja alustan ihan uusiksi, ja sitten tulevaisuudessa kolmostuotantokaudella laitan 2.3 litraisen Dohc moottorin turbon kera ja siitä lähtee sitten kunnon harrastaminen! 

 


2020 Loppusyksystä ostin myös Ford Mondeo ST220 kolmelitraisen V6 auton "käyttöautoksi" eli ajelen päivittäin, mutta tulen myös rakentelemaan aika varmasti uuteen uskoon!

Terkuin,

Mazza
 

Asiakaspalvelu: (02) 439 8633