Tervetuloa lukemaan Completoksen blogia!

Tervetuloa lukemaan Completoksen blogia!

Completoksen blogista löydät artikkeleita autoharrastuksesta

Kiva että löysit tänne! Päivittelemme blogiin uusimpia uutisia toimintaamme liittyen, vinkkejä tuotteiden käyttöön, harrastajien tarinoita ja omia projekteja, sekä muita myyttisiä autoharrastukseen liittyviä koukeroita. 

Completos täytti 25 vuotta viime vuonna

Sitten vähän meistä, Completos Finland Motorsport täytti viime vuonna 25 vuotta ja matkaan on mahtunut kaikenlaista. Lähdimme kasvamaan Raisiosta autotallista ja pikkuhiljaa laajennuimme suurempiin tiloihin Raision Myllyn taakse. Kaikenlaisia mullistuksia tapahtui ja tunnetuista katalogeistamme siirryimme verkkoon hypäten kehityksen kelkkaan. Haluamme edelleen pysytellä kovenevan kilpailun vauhdissa mukana, ja olemmekin siirtäneet suurimman osan toiminnastamme verkkokauppaan. Tuotteita voi edelleen noutaa fyysisestä noutopisteestämme Turusta, Parrantie 2, mutta varsinaista myymälää meillä ei enää ole.

Tavoitteena laajimman tuning-osien valikoiman tarjoaminen

Haluamme tarjota teille, hyvät autoharrastajat, mukavan ja luotettavan kauppapaikan verkossa, josta voitte löytää autoonne etsimänne osat kätevästi. Tätä tehtävää varten pyrimme kehittymään jatkuvasti, jotta kaupastamme löytyisivät herkullisimmat uutuudet helposti ja nopeasti. Tällä hetkellä kaupastamme löytyy noin 60 000 tuhatta tuning-osaa ja auton varaosaa, jotka rakentuvat viitisenkymmenestä eri brändistä. Tavoitteenamme onkin tarjota niin laajaa valikoimaa, että kaikki tarvitsemasi auton osat löytyisivät yhdellä kertaa.

Seuraa meitä somessa, Facebookissa ja Instagramissa, niin saat kaikki uusimmat uutiset heti ensimmäisenä, sekä voit tutustua inspiroiviin autokuviin!

Terkuin,
Completos

Asiakaspalvelu: (02) 439 8633