Toimitus- ja maksuehdot

1. MAKSUTAVAT

Completos tarjoaa asiakkailleen monipuoliset sekä joustavat, asiakasystävälliset maksuvaihtoehdot.

 

1.1 Maksupalveluntarjoaja

Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj: vastaa verkkopankki- sekä luottokorttimaksujen turvallisuudesta. Reklamaatiotapauksissa pyydämme asiakasta ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

 

1.2 Verkkomaksaminen

Verkkomaksu toimii seuraavilla pankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebank, Tapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken. Lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard –kortit käyvät maksuvälineenä.

Kaikki hinnat sekä rahdit sis. ALV (24%).

 

1.3 Klarna osamaksu

Voit maksaa tilauksesi myös erissä Klarna tilin kautta. Maksaessasi Klarnalla, avataan asiakkaalle tili automaattisesti ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) sekä kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36kk), ostoksesi loppusumman ylittäessä 100€. 

Kaikki Klarna Tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun maksat Klarnalla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Maksettuasi laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi sekä väestörekisteriin ilmoittamasi osoite. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran maksaessasi Klarnan osamaksulla, lähetetään asiakkaalle postitse tilisopimus, joka tulee allekirjoittaa ja lähettää takaisin Klarna Oy:lle.

Maksutapalisä 3,90 euroa

 

1.4 Klarna lasku

Valitessasi maksuvaihtoehdoksi Klarna laskun, voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti maksaen ostoksesi vasta toimituksen jälkeen.

 • Saat tuotteet aina ennen kuin maksat
 • Maksuaika aina 30 päivää
 • Aina 14 päivän palautusaika etä- ja kotimyyntilain mukaan
 • Mahdollisuus osamaksuun
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteesta klarna.fi
 • Maksutapalisä 3,90 euroa.

 

1.5 Collector maksuehdot

Tarjoamme asiakkaalle myös mahdollisuuden maksaa tilaus joko laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB laskupalvelun kanssa.

Collector maksutapa on mahdollinen max. 1000€ ostoksissa. Valitessanne maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin tarpeenne mukaan. Lasku erääntyy aina tilausta seuraavan kuukauden viimeiselle päivälle. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla maksaminen vaatii vakituisen osoitteen sekä edellyttää vähintään 20 vuoden ikää. Teemme lisäksi luottotietojen tarkistuksen tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Linkki 1.

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

 

1.6 Jousto maksuehdot

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

2. BUSSIRAHTI / JÄLKIVAATIMUS

Verkkokaupastamme tilatut tuotteet toimitetaan matkahuollon kautta asiakkaan osoitetietojen mukaisesti lähimpään matkahuollon toimipisteeseen. Näin ollen tilattu tuotepaketti noudetaan bussiaseman yhteydessä olevasta matkahuollon terminaalista tai lähimmästä matkahuollon asiamiestoimistosta.

Verkkomaksulla/Laskulla/Osamaksulla maksetut paketit voidaan noutaa ko. terminaalista virallista henkilötodistusta vastaan ja jälkivaatimuksella tilatut tuotelähetykset (=MH-JV) maksetaan matkahuollon toimistoon noudattaessa.

Pienet Led-polttimot voidaan lähettää asiakkaalle esim. kirjepostilla suoraan kotiosoitteeseen. Tämä edellyttää tilauksen maksamista verkkomaksulla.

 

3. NOUTO

Verkkokaupastamme tilatut tuotteet on myös mahdollista noutaa  liikkeen noutopisteestä aukioloaikana arkisin Klo 09-16.00.

Ilmoitamme teksti-/sähköpostiviestillä kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa Parrantien noutopisteestä. 

Maksetut tuotteet voi myös tarvittaessa noutaa asianmukaisella valtakirjalla.

 

4. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut on ilmoitettu tuotekohtaisesti tuoteinfossa. Toimituskulut muodostuvat paketin painon ja koon mukaisesti. Pienin paketti on lähetyskuluiltaan 8,90 euroa ja se tulee suorittaa verkkomaksulla tuotteen tilauksen yhteydessä.

Lähetyskuluihin lisätään jälkivaatimusmaksu (4,90 €), kun jälkivaatimus on valittu maksutavaksi.
 

Esimerkkejä toimituskuluista:

Polttimot

Ajovalot

Ratinkeskiöt

Tuuliohjaimet

Coil Over-sarjat

Äänenvaimentimet

Takavalot

8,90€

16,90€

8,90€

10,90€

24,90€

24,90€

16,90€


 

5. TILAUKSEN PERUUTUS

Mikäli haluatte jostain syystä peruuttaa tilauksenne, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä myynti@completos.fi.

Pidätämme oikeuden olla vastaamatta ylivoimaisen esteen (esim. lakko) aiheuttamasta toimituksen viivästymisestä.

 

6. VAIHTO/PALAUTUS 

Noudatamme 14päivän täyttä palautus- ja vaihto-oikeutta.

Ennen palautusta ja palautuksen jälkeen Completos vastaa tarvittaessa mahdollisiin kysymyksiin sekä tiedusteluihin. Completos antaa lisäksi mielellään apua tuotteiden asennuksessa.

Palautus/vaihto tilanteessa pyydämme noudattamaan seuraavia ohjeita:

 1. Tuotteen tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoinen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Myönnämme asiakkaalle oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautettavia tuotteita ei saa asentaa, maalata, muokata eikä muutoin pilata. Palautettavat tuotteet oltava uudelleen uusina myytävässä kunnossa. Rahat oikein palautetuista tuotteista palautuvat 30pv. sisään siitä, kun tuote palautunut meille. 
 2. Vaihdettavat tai palautettavat tuotteet lähetetään asiakaspalautuksena bussirahtina Turun matkahuoltoon, nimellämme ja puhelinnumerollamme varustettuna.
 3. Tuotteet tulee pakata asianmukaisesti. Pyydämme asiakkaalta palautustilanteessa vastaavanlaista pakkausta kuin tuotetta toimittaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.
 4. Tarkista aina tuotteen kunto varmuuden vuoksi sen saapuessa. Korin osat tulisi sovittaa ennen maalausta. Tarkasta myös että tuotteet vastaavat lähetysluetteloa.
 5. Pidätämme oikeuden korvata asiakkaan tilauksen yhteydessä valitsemia lisäpalveluita, kuten toimituskulut/rahti tai Klarnan laskupalvelu.
 6. Vaihto ja palautusoikeus EI koske alle 15€ tuotteita (Kuluttajansuojalaki 6.luku 5§)
 7. Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk kuluttua toimituksesta.
 8. Tuotteet palautetaan matkahuollon toimipisteestä tavallisena pakettina joka on ilmainen.
 9. Palautusoikeus on rajoitettu lasikuitu- ja GFK-tuotteilla (esim. puskurit,lavakatteet). Japan Racing tilauksesta porattavilla/blank vanteilla ei ole palautusoikeutta.
 10. Ilmainen palautusoikeus ei koske Japan Racing vanteita. Completoksella on oikeus pidättää palautuksesta aiheutuneet kulut hyvitettävästä korvauksesta.
 11. Completos pidättää oikeuden olla korvaamatta mahdollisia kolmannen osapuolen aiheuttamia kuluja

Liitä palautuspakettiin mukaan seuraavat tiedot:

 • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • palautuksen syy
 • ostokuitti
 • tilinumerosi kuitin yhteyteen

Palautusosoite:

Completos Finland Motorsport
Parrantie 2
20300 Turku

 

7. KULJETUSVAURIOTAPAUKSET 

Mikäli toimituksessa ilmenee kuljetuksessa aiheutuneita vaurioita, pyydämme teitä ystävällisesti reklamoimaan välittömästi siihen matkahuollon toimipisteeseen, mistä kyseinen tuotepaketti/paketit on noudettu.

Pyydämme asiakkaita olemaan kuljetusvauriotapauksesta yhteydessä myös Completokseen joko sähköpostitse; myynti@completos.fi tai puhelimitse; 02-439 8633. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta.

Completoksen asiakaspalvelu auttaa aina mielellään ongelmatilanteissa.

 

8. TAKUU

Completos noudattaa tuotteissaan yleisiä takuuehtoja. Takuutodistuksena toimii lähetyksen mukana tuleva ostokuitti/lasku. Takuu ei kata mahdollisia vahinkoja, jotka johtuvat osan virheellisestä käytöstä tai asennuksesta. Takuu ei myöskään koske rahti- tai lähetyskuluja. (madallusjouset 2 vuotta, iskunvaimentajat 1 vuosi, etu - ja takavalot 1 vuosi)

 

9. VERKKOKAUPAN KÄYTTÖ

Me Completoksella toimimme asiakaslähtöisesti ja kaikki tuoteselosteet pyrkivätkin antamaan riittävästi informaatiota kyseisistä tuotteista.

Olemme halunneet tehdä tilausten tekemisen mahdollisimman asiakasystävälliseksi. Ostaminen tapahtuu painamalla ensin Lisää Koriin. Halutessasi tarkistaa ostoskoriin lisäämäsi tuotteet, voit painaa Näytä Ostokset painiketta. Tilatessasi tuotteet ostopäätöksen tehtyäsi, painat puolestaan Tilaa Tuotteet painiketta. Ostoskori toimii jokaisessa valikossa.

Pyydämme että täytät tietosi huolellisesti jotta voimme taata turhien viivästyksien syntymisen.

Mahdolliset hintavirheet, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin myös kauppamme antaman automaattisen tilausvahvistuksen jälkeen. 

Mikäli teille tulee mitä tahansa kysyttävää liittyen toimituksiin taikka verkkokaupan toimintaan, palvelemme sinua enemmän kuin mielellämme kaikissa tilanteissa.


Kiitos kun luotat Completokseen!

Asiakaspalvelu: (02) 439 8633