Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Hiace Furgon 2-ov vm.96-> Tarjous !!!
  • Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Hiace Furgon 2-ov vm.96->

Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Hiace Furgon 2-ov vm.96->

Hinta: 49,90 € 64,90 €

Tehdastoimitus

MITÄ OVAT TUULIOHJAIMET JA MIKSI TARVITSISIN SELLAISET?

TUULIOHJAINTEN TUOMAT EDUT

- Tuulen ja melun vähentäminen
- Sävytetty häikäisyn vähentämiseksi
- Aerodynaaminen muotoilu vähentää ilman vastusta
- Sileä, ohut muotoilu
- Helppo sovittaa
- Toimitetaan pareittain
- Autopesuystävällinen
- Valmistettu kovasta akryylimuovista
- Ajoneuvokohtainen tuote


MITÄ OVAT TUULIOHJAIMET?

Ajaminen ikkunan ollessa alhaalla sateessa tai suuremmilla nopeuksilla voi aiheuttaa epämukavuutta autossa, jolloin sekä tuulen melu että roiskeet vaikuttavat sinuun ja matkustajiin. Tuuliohjaimet toimivat yksinkertaisesti ohjaamalla sateen ja tuulen pois autojen ikkunoista, mikä tekee ikkunat auki ajamisesta valtavan paljon mukavampaa.

Tuuliohjaimet estävät myös auton ikkunoiden huurtumisen sateen aikana; ne vähentävät talvella ilman tiivistymistä autoon ja vähentävät myös auringon häikäisyä sivuikkunoiden läpi.

MITEN TUULIOHJAIMET TOIMIVAT?

Avoimet ikkunat autossa muuttavat ajoneuvon aerodynamiikkaa tavalla, joka vetää nopeasti liikkuvan ilman autoon. Tuloksena on voimistunut virtaava tuuli, joka puhkuu jatkuvasti sekä kuljettajaa että matkustajia kohti, samalla lisäten ajamisesta syntyvää melua valtavasti.

Tuulenohjaimet auttavat vähentämään näitä ongelmia muuttamalla hieman ajoneuvon aerodynaamista muotoa. Kun tuuli osuu ohjaimiin, se ohjataan avoimien ikkunoiden yli ja ajoneuvon sivujen ympärille estäen sitä virtaamasta sisään ikkunan läpi. Näin saavutettu autosi hyvä ilmanvaihto vähentää ilmastointitarpeita, mikä puolestaan ​​voi vähentää polttoaineenkulutusta.

MITEN TUULIOHJAIMET VALMISTETAAN?

Tuuliohjaimet on valmistettu tarkkaan korkeimpien standardien mukaisesti valettua akryyliä käyttäen. Ne ovat hieman sävytettyjä vähentämään häikäisyä ja ne on suunniteltu sopimaan auton ovikehyksen ikkunan uomiin saumattomasti asennettaviksi. Jokainen malli on suunniteltu tarkasti sopimaan ajoneuvosi muotoihin.

MITEN TUULIOHJAIMET ASENNETAAN?

Ne asennetaan helposti ilman mekaanista osaamista tai erityisiä työkaluja ja liukuvat yksinkertaisesti auton oven yläosassa olevaan tiivisteeseen.

Meillä on muutama vinkki, jotka auttavat myös asentamisessa:
- Pidä ensin ohjainta oven yläpuolella tarkistaaksesi sen olevan oikean muotoinen.
- Seuraavaksi varmista, että irrotat suojaavan muovikalvon.
- Kun tuuliohjaimet on asennettu, ne jätetään 48 tunniksi odottamaan, jotta liimaosa voi "sopeutua" uuteen muotoon.

Asiakaspalvelu: (02) 439 8633