Retro sport istuimet (2kpl), musta, sauma valkoinen, FK-Automotive
  • Retro sport istuimet (2kpl), musta, sauma valkoinen, FK-Automotive
  • Retro sport istuimet (2kpl), musta, sauma valkoinen, FK-Automotive

Retro sport istuimet (2kpl), musta, sauma valkoinen, FK-Automotive

Hinta: 399,90 €

Maksimaalista ajamisen iloa kuppipenkeillä !

Kuppipenkit luovat ajoneuvoosi täydellisen urheilullisen tyylin sekä todellisen ajomukavuuden nopeissa tilanteissa. Sportpenkit on kehitetty kaikille moottoriurheilun ystäville, jotka arvostavat niiden täydellistä helppokäyttöisyyttä sekä parempaa ajoturvallisuutta. Kuppipenkkien tarkan muotoilun vuoksi ne suojaavat ajajaa tiukoissakin ajo tilanteissa.

Täydellinen istuimen pinta sekä selkänojan tukeva muotoilu takaavat helpomman hallinnan sivuttaisvoimia vastaan. Sportpenkit ovat yhdistelmä täydellistä ergonomiaa, mukavaa ajoasentoa ja urheilullista ulkonäköä. Kuppipenkki takaa ajotuntuman kuin olisit kilpa-autossa. Kuppipenkeillä kevennät ajoneuvosi massaa niiden kevyen rakenteen ansiosta sekä lisäät ohjaamon urheilullista tyyliä.

Sportpenkit on suunniteltu tarpeeksi kookkaiksi sekä selkänoja on muotoiltu tarjoamaan mahdollisimman ergonominen ajoasento. Kuppipenkkien valmistusmateriaalit on valittu joko kestäväksi keinonahaksi tai vaihtoehtoisesti kangas pinnoitteisiksi.

Alun perin kuppupenkit ovat suunniteltu urheiluautoihin joissa tarvitaan tukevaa istuinta keskipakoisvoimien vastustamiseksi sekä täydellistä tukevuutta kuljettajan ajon aikana. Sportistuin suojaa ja tukee kuljettajaa sivuilta tarjoten maksimaalisen ajamisen tuen.

Nimi kuppipenkki juontaa alkunsa istuinten kuppimaisesta muodosta. Kuppipenkkien pehmusteista ei kuitenkaan ole karsittu ja ne tarjoavat myös vaadittavat säädöt kuljettajan pituuden sekä ajotottumuksen mukaisesti. Urheiluistuin on myös hyvä selälle sekä selän nikamille. Sportistuimia voi siis myös suositella muutenkin käytettäväksi vaikkei ajoneuvolla ajettaisikaan kilpaa parantuneen ajoasennon takia.

Mikä kuppipenkki sopii sinulle?

Kiinteä kuppipenkki tarjoaa maksimaalisen kuljettajan tuen, mutta istuimen selkänojan kallistuskulmaa ei voida säätää penkin rungosta. Kiinteän kupin istuimet sopivat täydellisesti todelliseen kilpa-ajoon sekä kovaan menoon. Puoli kuppipenkki puolestaan yhdistää urheilullisuuden, istumamukavuuden ja ergonomian. Puoli kuppipenkit ovat parhaiten säädettävissä ja normaalii katuajoon suositelluimmat.

Tarvitsitpa sportpenkkiä mihin tahansa, löydät sen meiltä laajasta kuppipenkkien valikoimasta.

Asiakaspalvelu: (02) 439 8633