Korinosat - Tuuliohjaimet

Katso lisää Bedford

Tarjous !!!
Tuuliohjaimet Etuoviin Seat Toledo II 1L 4-ov vm.99-04

Tuuliohjaimet Etuoviin Seat Toledo II 1L 4-ov vm.99-04

49,90 64,90

Lue lisää
kpl
Tarjous !!!
Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Auris I 5-ov vm.07-12 / Classic vm.12->

Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Auris I 5-ov vm.07-12 / Classic vm.12->

49,90 64,90

Lue lisää
kpl
Tarjous !!!
Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Auris II 5-ov vm.13->

Tuuliohjaimet Etuoviin Toyota Auris II 5-ov vm.13->

49,90 64,90

Lue lisää
kpl

Katso lisää Konepeiton kivisuojat

Rajoitettu tarjouserä!
Audi 89 vm. 87 - 91 Konepellinjatke

Audi 89 vm. 87 - 91 Konepellinjatke

54,90 99,90

Lue lisää
kpl
Maskin talvisuoja Skoda Octavia I vm.00-10

Maskin talvisuoja Skoda Octavia I vm.00-10

45,90

Lue lisää
kpl
Maskin talvisuoja Skoda Octavia I 4-ov vm.00 asti

Maskin talvisuoja Skoda Octavia I 4-ov vm.00 asti

45,90

Lue lisää
kpl

Katso lisää Starline etuoviin

 Lancia Delta HPE, 3-ovinen, 1995-

Lancia Delta HPE, 3-ovinen, 1995-

62,90

Lue lisää
kpl

Tuuliohjaimet eli tupakkamuovit vaimentavat ikkunoiden suhinaa

Tuuliohjaimet (tunnetaan myös nimellä tupakkamuovit) kohentavat autosi tyylikästä ulkonäköä ja tuovat merkittäviä käytännön hyötyjä.

Tuuliohjaimet suojaavat tuulelta ja auringonvalolta sekä estävät veden valumista sisään, vaikka ikkuna ammottaisi avoimena. Lisäksi ne tuovat yksilöllisen ulkonäöllisen elementin ajoneuvoosi. Tuuliohjaimet ovat järkiratkaisu siis kaikin puolin!

Valikoimistamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät tupakkamuovit lukuisiin eri merkkeihin ja malleihin.

 

Varaosat ja erikoistarvikkeet lähes autoon kuin autoon

Tuuliohjaimet kunnossa? Hienoa! Miten muuten voisimme seuraavaksi auttaa?

Completoksen verkkokaupasta saat tarvittavat tuuliohjaimet ja muut varaosat sekä erikoistarvikkeet lähes kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

Verkkokaupassamme on erittäin laaja ja vaihtuva tuotevalikoima, joka rakentuu noin 50:stä eri brändistä ja sisältää tällä hetkellä noin 60 000 tuotetta.

Valtavasta valikoimasta huolimatta etsimäsi varaosat ja erikoistarvikkeet löytyvät helposti verkkokaupastamme. Helpoimmat tavat löytää etsimäsi ovat:

1) Suorittaa haku kirjoittamalla sivun yläreunassa olevaan hakukenttään etsimäsi asian, kuten esimerkiksi ”BMW E30 tuuliohjaimet”, jonka jälkeen sinulle aukeaa kaikki BMW E30:n sopivat tuuliohjaimet.

2) Hakea valitsemalla merkin (BMW) ja mallin (E30) sivun ylävalikosta, jonka jälkeen pääset selaamaan myös muita BMW E30:n varaosia ja erikoistarvikkeita.

3) Tai voit selata sivun vasemmassa reunassa olevaa tuotekatalogia.

 

Tilaa verkkokaupasta lähimmälle toimipisteelle…

Olipa kotisi missä päin Suomea tahansa, Completoksen verkkokaupasta auton varaosien ja erikoistarvikkeiden tilaaminen on turvallista ja nopeaa.

Käsittelemme kaikkia asiakastietojasi luottamuksellisesti, emmekä toimita niitä eteenpäin. Tässäkin asiassa pelaamme kaikkien yhteisten sääntöjen mukaisesti. Tarjoamme myös joustavia ja monipuolisia maksutapoja, joihin voit tutustua tarkemmin toimitusehdoissamme.

Valmiina varastossamme olevat tuotteet toimitamme noin 3-5 arkipäivän kuluessa. Erikseen toimittajiltamme tilattavat tuotteet saapuvat perille noin 7-14 arkipäivässä. Tämä luonnollisesti vaatii sen, että tuotetta löytyy toimittajamme varastosta.

Verkkokaupastamme tilaamasi tuotteet toimitetaan Matkahuollon avulla antamiesi osoitetietojen mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Näin ollen tilattu tuotepaketti noudetaan bussiaseman yhteydessä olevasta Matkahuollon terminaalista tai lähimmästä Matkahuollon asiamiestoimistosta.

Verkkomaksulla, laskulla tai osamaksulla maksetut paketit voit noutaa terminaalista virallista henkilötodistusta vastaan. Jälkivaatimuksella tilatut tuotelähetykset (=MH-JV) maksetaan Matkahuollon toimistoon noudattaessa.

Pienet led-polttimot voidaan lähettää asiakkaalle esim. kirjepostilla suoraan kotiosoitteeseen. Huomioithan tämän edellyttävän tilauksen maksamista verkkomaksulla.

 

…tai ota suunnaksi Turku

Mikäli haluat välttää toimitusmaksut, voit yhtä hyvin noutaa verkkokaupastamme tilatut tuotteet suoraan myymälästämme, joka sijaitsee osoitteessa Parrantie 2, 20300, Turku. Myymälämme on avoinna arkisin kello 09-16.

Mikäli haluat noutaa tuotteet myymälästämme, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä meihin heti tilauksen jälkeen joko sähköpostitse: myynti@completos.fi tai puhelimitse (02) – 4398633.

Tuotteen voi myös tarvittaessa noutaa asianmukaisella valtakirjalla. Huomioithan, että luovutamme tuotteita vain käteissuoritusta tai maksukuittia vastaan. Luonnollisesti vähennämme aina verkkokauppamme ilmoittamat rahtikustannukset noutotilauksen hinnasta.

Ystävälliset ja asiantuntevat ammattilaisemme vastaavat sinulle mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä niin netissä kuin meillä täällä Turussa.


Asiakaspalvelu: (02) 439 8633