Teipit, kalvot ja tarrat - Tummennuskalvot

Katso lisää Avisa valojen tummennuskalvo

Valojen tummennuskalvo, koko 30x100cm, light black

Valojen tummennuskalvo, koko 30x100cm, light black

14,90

Lue lisää
kpl
Valojen tummennuskalvo, koko 30x100cm, matta musta

Valojen tummennuskalvo, koko 30x100cm, matta musta

14,90

Lue lisää
kpl
Punainen valojen tummennuskalvo, koko 30x100cm

Punainen valojen tummennuskalvo, koko 30x100cm

14,90

Lue lisää
kpl

Katso lisää Ikkunan tummennus

 ikkunakalvo Savunharmaa 50% 76x305 cm

ikkunakalvo Savunharmaa 50% 76x305 cm

29,90

Lue lisää
kpl
 ikkunakalvo musta 5% 76x305 cm

ikkunakalvo musta 5% 76x305 cm

29,90

Lue lisää
kpl
Tummennuskalvo Black Sun Musta 5% 0,76X3,00, Universal CFC

Tummennuskalvo Black Sun Musta 5% 0,76X3,00, Universal CFC

34,90

Lue lisää
kpl

Tummennuskalvo tuo autoon ulkonäköä ja käytännönhyötyä

Miksi hankkia tummennuskalvo? No, syitähän on monia.

Tummennuskalvo heijastaa auton sisustusta haalentavat auringon UV-säteet lähes kokonaan. Lisäksi se vähentää lämpösäteilyä merkittävästi ja vähentää näkyvyyttä sisäänpäin. Voit siis kaivaa nenääsi huoletta ilman, että naapurikaistalta katsotaan järkyttyneinä. Ja onhan se fakta, että autosta tulee tummennuskalvon avulla tyylikkäämpi.

Valikoimistamme löytyvät sekä haluttuun kokoon itse leikattavat että merkkikohtaiset tummennuskalvot. Korkeasta laadusta huolta pitää muun muassa saksalainen laatumerkki Car Film Components, eli tuttavallisemmin CFC.

 

Varaosat ja erikoistarvikkeet lähes autoon kuin autoon

Tummennuskalvo kunnossa? Hienoa! Miten muuten voisimme seuraavaksi auttaa?

Completoksen verkkokaupasta saat tarvittavat tummennuskalvot ja muut varaosat sekä erikoistarvikkeet lähes kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

Verkkokaupassamme on erittäin laaja ja vaihtuva tuotevalikoima, joka rakentuu noin 50:stä eri brändistä ja sisältää tällä hetkellä noin 60 000 tuotetta.

Valtavasta valikoimasta huolimatta etsimäsi varaosat ja erikoistarvikkeet löytyvät helposti verkkokaupastamme. Helpoimmat tavat löytää etsimäsi ovat:

1) Suorittaa haku kirjoittamalla sivun yläreunassa olevaan hakukenttään etsimäsi asian, kuten esimerkiksi ”Nissan Primera tummennuskalvo”, jonka jälkeen sinulle aukeaa kaikki Nissan Primeraan sopivat tummennuskalvot.

2) Hakea valitsemalla merkin (Nissan) ja mallin (Primera) sivun ylävalikosta, jonka jälkeen pääset selaamaan myös muita Nissan Primeran varaosia ja erikoistarvikkeita.

3) Tai voit selata sivun vasemmassa reunassa olevaa tuotekatalogia.

 

Tilaa verkkokaupasta lähimmälle toimipisteelle…

Olipa kotisi missä päin Suomea tahansa, Completoksen verkkokaupasta auton varaosien ja erikoistarvikkeiden tilaaminen on turvallista ja nopeaa.

Käsittelemme kaikkia asiakastietojasi luottamuksellisesti, emmekä toimita niitä eteenpäin. Tässäkin asiassa pelaamme kaikkien yhteisten sääntöjen mukaisesti. Tarjoamme myös joustavia ja monipuolisia maksutapoja, joihin voit tutustua tarkemmin toimitusehdoissamme.

Valmiina varastossamme olevat tuotteet toimitamme noin 3-5 arkipäivän kuluessa. Erikseen toimittajiltamme tilattavat tuotteet saapuvat perille noin 7-14 arkipäivässä. Tämä luonnollisesti vaatii sen, että tuotetta löytyy toimittajamme varastosta.

Verkkokaupastamme tilaamasi tuotteet toimitetaan Matkahuollon avulla antamiesi osoitetietojen mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Näin ollen tilattu tuotepaketti noudetaan bussiaseman yhteydessä olevasta Matkahuollon terminaalista tai lähimmästä Matkahuollon asiamiestoimistosta.

Verkkomaksulla, laskulla tai osamaksulla maksetut paketit voit noutaa terminaalista virallista henkilötodistusta vastaan. Jälkivaatimuksella tilatut tuotelähetykset (=MH-JV) maksetaan Matkahuollon toimistoon noudattaessa.

Pienet led-polttimot voidaan lähettää asiakkaalle esim. kirjepostilla suoraan kotiosoitteeseen. Huomioithan tämän edellyttävän tilauksen maksamista verkkomaksulla.

 

…tai ota suunnaksi Turku

Mikäli haluat välttää toimitusmaksut, voit yhtä hyvin noutaa verkkokaupastamme tilatut tuotteet suoraan myymälästämme, joka sijaitsee osoitteessa Parrantie 2, 20300, Turku. Myymälämme on avoinna arkisin kello 09-16.

Mikäli haluat noutaa tuotteet myymälästämme, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä meihin heti tilauksen jälkeen joko sähköpostitse: myynti@completos.fi tai puhelimitse (02) – 4398633.

Tuotteen voi myös tarvittaessa noutaa asianmukaisella valtakirjalla. Huomioithan, että luovutamme tuotteita vain käteissuoritusta tai maksukuittia vastaan. Luonnollisesti vähennämme aina verkkokauppamme ilmoittamat rahtikustannukset noutotilauksen hinnasta.

Ystävälliset ja asiantuntevat ammattilaisemme vastaavat sinulle mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä niin netissä kuin meillä täällä Turussa.

 


Asiakaspalvelu: (02) 439 8633